Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Xenon

Becuri auto cu xenon.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

35W PK32 d-2 Xenon - D1S Xenarc NBL

Pret 806,82 RON

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER LASER, a doua generație a celor mai puternice becuri xenon permise pe piață, oferite de OSRAM! - temperatură cromatică de 4500 K - până la 200% mai multă lumină - rază de lumină cu până la 250 de metri mai lungă - lumină cu până la 20% mai albă - distribuție optimizată a luminii pentru performanțe mai mari - gaze de umplere inovatoare permit atingerea unei temperaturi de culoare și a unui contrast mai ridicate pe drum.

35W PK32 d-2 Xenon - D1S Xenarc NBL Box

Pret 806,76 RON

Nová generácia má najsilnejšie osvetlenie spomedzi xenónových svetelných zdrojov. Vďaka najnovšej technológií spoločnosti OSRAM získate presnejší pohľad na osvetlenú cestu pred vozidlom. Sú až do 200% jasnejšie ako štandardné xenónové výbojky. Vďaka novým technologickým riešeniam spoločnosť OSRAM nie len zvýšila hodnoty osvetlenia ale aj farbu svetla na hranicu 4500 K.

2 ks v balení. 

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)