Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Jaeger Automotive (HAK-SYSTEM)

Doriți să comandați sau să montați un dispozitiv de remorcare pentru un vehicul Accesorii și piese de schimb pentru cârlige de remorcare Instalații electrice Kituri dedicate pentru dispozitivele de remorcare QUASAR Electronics? Aici veți găsi doar dispozitive de remorcare de calitate de la producători de top, cum ar fi AUTO- HAK, Bosal , GDW și Westfalia. Aveți la dispoziție cârlige de remorcare fixe (șurub) și cârlige de remorcare detașabile - sistem baionetă sau sistem automat vertical.

Pentru funcționarea corectă a cârligului de remorcare, este necesar să alegeți și instalația electrică, pe care o găsiți în detaliul fiecărui cârlig de remorcare. De asemenea, puteți alege montajul cârligului de remorcare la una dintre unitățile noastre - Groși sau Chiajna .

"

Sunt 32 produse.

Se afiseaza 1-20 din 32 produs(e)

Filtre active

  • -10%

Instalație electrică tip 13 pini HAK-SYSTEM - 21270553

Pret de baza 937,13 RON Pret 843,41 RON

Descrierea produsului

Aceste seturi de cabluri sunt proiectate special pentru fiecare serie de modele de vehicule. În producția instalației electrice sunt folosite componente de cea mai înaltă calitate, pentru care compania germană Jaeger Automotive își asumă responsabilitatea.

  • -10%

Cablaj electric dedicat de tip Jaeger Automotive cu 13 pini...

Pret de baza 1.031,31 RON Pret 928,18 RON

Descrierea produsului

Aceste seturi de cablaje sunt concepute special pentru fiecare model de vehicul în parte. În producția de instalații electrice se folosesc componente de cea mai înaltă calitate, sub care semnează firma germană Jaeger Automotive.

  • -10%

Cablaj electric dedicat cu 13 pini Jaeger Automotive (HAK-SYSTEM) -...

Pret de baza 937,13 RON Pret 843,41 RON

Descrierea produsului

Aceste seturi de cablaje sunt concepute special pentru fiecare model de vehicul în parte. În producția de instalații electrice se folosesc componente de cea mai înaltă calitate, semnate de firma germană JAEGER AUTOMOTIVE, care de 85 de ani este angajată în producția de instalații electrice.

  • -10%

Instalație electrică dedicată cu 13 pini Jaeger Automotive...

Pret de baza 833,00 RON Pret 749,70 RON

Descrierea produsului

Aceste seturi de cablaje sunt concepute special pentru fiecare de model de vehicul în parte. În fabricare instalațiilor electrice se folosesc componente de cea mai înaltă calitate, sub care semnează firma germană Jaeger Automotive.

Numai pentru vehicule pregătite în prealabil!

Se afiseaza 1-20 din 32 produs(e)