Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Blog autocar

Pe blogul nostru veți găsi articole despre toate cârligele de remorcare, remorci și suporturi biciclete, cutii portbagaj și multe alte din gamă noastră.

Categories : Autocar Homepage RO TOP 5
OBȚINEȚI UN VOUCHER DE REDUCERE ȘI CUMPĂRAȚI CU MAI MULTE BENEFICI

OBȚINEȚI UN VOUCHER DE REDUCERE ȘI CUMPĂRAȚI CU MAI MULTE BENEFICI

Reguli de obținere și utilizare a voucherului de reducere:

1. Montează un cârlig de remorcare sau cumpără din data de 1.4. până la 31.5. 2024 (fie in magazin, fie pe e-shop-ul nostru) in valoare de minim 500RON primesti 1 VOUCHER DE REDUCERE pentru o reducere de 10%, pe care il poti folosi la urmatoarea ta achizitie .

2. Verifică valabilitatea voucherului pe spatele voucherului. După dată înscrisă pe voucher, acestea nu pot fi folosite pentru aplicarea reducerii la achiziție.

3. Puteți folosi un singur voucher pentru fiecare achiziție. Vom deduce automat 10% din suma achiziției după prezentarea voucherului la casă.

4. Daca ai mai multe vouchere, cuantumul reducerii nu se inmulteste sau cumuleaza. Puteți folosi doar 1 voucher de reducere cu o reducere de 10% pentru o achiziție.

5. Voucherele de reducere pot fi folosite NUMAI în magazinele noastre fizice, nu și pentru achiziții online.

6. Voucherele nu pot fi folosite pentru produse deja reduse, nici pentru achiziționarea de remorci (pentru niciun tip de remorcă – adică nici măcar pentru rulote), nici pentru montaj – de exemplu, la montajul cârligelor de remorcare.

7. Voucherele sunt transferabile, discountul se va aplica clientului/clientei care il prezinta la magazin.

8. După aplicarea reducerii, lăsați voucherul la magazinul Autocar.

9. Reducerile se aplică numai vânzărilor cu amănuntul.

10. Reducerea se poate aplica doar la bunuri, nu si la servicii (De exemplu, la montajul unui cârlig de remorcare, veti primi o reducere de 10% la cârligul de remorcare si instalatia electrica. Dar nu se va aplica la pretul lucrarii - montajului.)

Exemplu de model:

Puteti achizitiona de la noi un cârlig de remorcare, chiar si cu montaj, in valoare de 2400 RON. Veți primi 1 voucher de reducere pe care îl puteți utiliza pentru următoarea achiziție. Ca parte a următoarei achiziții, poți alege, de exemplu, o cutie portbagaj în valoare de 2240 RON. Puteți folosi voucherul de reducere pentru aceasta la casă de marcat și vom deduce 10% din prețul articolului selectat (dacă îndeplinește condițiile menționate mai sus în regulament). Cutia portbagaj te va costa așadar 2016 RON după reducere.

*Prețurile mărfurilor din exemplul model sunt fictive și nu sunt stabilite în funcție de bunuri specifice.

Modificarea regulilor de utilizare a voucherelor este rezervată de către Autocar - Cârlige  de remorcare S.R.L.


Add a comment