Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
TH/5060/7105/7114

Barele de plafon de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.477,56 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

1.477,56 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

370.16 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale THULE sunt printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă până la 5 ani de garanție pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montajul și demontajul rapid și simplu.

Barele WingBar Evo

Barele portbagajului WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas aceleași. Datorită formei lor inovatoare, acestea oferă o rezistență redusă la aer în timpul condusului și, prin urmare, au o zgomot redus semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la umplerea așa-numitei șanțuri T cu o bandă de cauciuc, unde față de modelele mai vechi se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii bare, permițând montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Șanțul T rămâne acoperit, reducând astfel zgomotul și nu mai este necesar să se scoată sau să se taie cauciucul și apoi să se umple golurile din șanțul T.

Barele THULE WingBar Evo au șanțul T acoperit cu o bandă de cauciuc cu suprafața structurată WindDiffuser, care contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu o capac SwingBlade, care permite acces rapid la șanțul T.

th/754

Piesa de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ bare transversale sau puncte de fixare. Așadar, aceasta servește la fixarea bărilor pe mașini cu prindere sub rama ușilor.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a piesei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Piesa este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți ale piesei.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1830 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu piesa și bara formează o bara completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea bării pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - balustradă clasică, unde suportul se fixează doar cu ajutorul piesei TH/7104).

Compatibilitate

  • BMW X1, 2016/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea bării este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: Aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Șuruburile sunt incluse în pachet și nu este necesar să le cumpărați separat.