Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
3015kov/7122/753

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.313,94 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.313,94 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

329.17 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la brandul THULE sunt printre cele mai calitative portbagaje destinate acoperișului. Producătorul garantează 5 ani de garanție pentru întregul portbagaj de acoperiș. Un avantaj este și montajul și demontajul rapid și ușor.

SquareBar Evo

Bara metalică de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un portbagaj de acoperiș, în special pentru transportul de materiale de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să ții cont de un sunet de fluierat nedorit în timpul condusului. Canelura T nu este inclusă în bara.

TH/753

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini cu bare longitudinale integrate sau puncte de fixare.

O cheie ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. Pentru montarea celorlalte părți ale portbagajului, nu este necesară altă unealtă. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 picioare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/3015 este special conceput pentru vehiculul respectiv și asigură o fixare precisă. În combinație cu piciorul și bara transversală, formează un portbagaj complet. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea portbagajului pe acoperișul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare - railing clasic, unde portbagajul se fixează doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Ford - C-Max - 2003 - 2009 fixpoint
  • Ford - Focus II/III 3/4/5D - 05>/08>
  • Ford - Focus II/III SW - 2005-2008

Date tehnice

  • Rozmery: lungimea barei transversale este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: negru
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Încuietorile de siguranță sunt incluse în pachetul portbagajului și nu este necesar să le comandați separat.