Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1659kov/7123/754

Bare transversale cu tehnologia de reducere a zgomotului YAKIMA™ au forma aripilor, care reduce rezistența aerului în timpul condusului la minimum și asigură aproape lipsa totală a zgomotului suporturilor la orice viteză a mașinii. Testele comparative în tunelul de vânt au demonstrat o reducere a zgomotului cu până la 70% față de alte suporturi.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative de pe piață. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport de plafon. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

SquareBar Evo

Bara metalică de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport de plafon în special pentru transportul de încărcături de construcție (țevi, scări etc.). Deoarece priečnica metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această priečnică nu are formă aerodinamică, deci trebuie să se țină cont de zgomotul de fluierat nedorit în timpul condusului. Canaleta T nu este inclusă în priečnică.

th/754

Dispozitivul de montare este potrivit pentru mașini fără bare longitudinale sau puncte de fixare. Dispozitivul este destinat fixării priečnicelor pe mașini cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a dispozitivului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului nu este necesară altă unealtă. Dispozitivul este prevăzut cu blocare datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în pachet). Pachetul conține 4 bucăți dispozitive de montare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1659 este destinat direct vehiculului specificat și asigură fixarea precisă. Împreună cu dispozitivul de montare și bara formează priečnica completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea priečnicilor pe plafonul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bare - bare transversale clasice, unde suportul este fixat doar cu dispozitivul th/7104).

Compatibilitate

  • Chevrolet - Malibu 4 uși - 2008-2012

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Observație

Închizătoarele sunt incluse în pachetul suportului de plafon. Nu este necesar să le achiziționați separat.

Oferta este valabilă doar până la epuizarea stocurilor!