Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
5026alu/7113/7105

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și rezistența aerului datorită designului asemănător unei aripi.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.477,56 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.477,56 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

370.16 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale Thule

Barele de la marca Thule se numără printre cele mai calitative portbagaje pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul portbagaj de acoperiș. Un avantaj constă și în montarea și demontarea rapidă și simplă.

Barele WingBar Evo

Barele portbagajului WingBar Evo au fost îmbunătățite, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas aceleași. Datorită formei inovatoare, acestea oferă un nivel semnificativ mai scăzut de zgomot prin reducerea rezistenței la aer în timpul condusului.

Cea mai mare schimbare constă în umplerea canelurii T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele mai vechi, se utilizează acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți de-a lungul întregii bare, permițând o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura T rămâne acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să se scoată sau să se taie cauciucul și apoi să se umple golurile din canelură.

Barele THULE WingBar EVO au canelura T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului portbagajului.

Barele sunt terminate cu o capac SwingBlade, ceea ce permite un acces rapid la canelura T.

th/754

Placa de montare este potrivită pentru mașinile fără șine longitudinale sau puncte de fixare. Placa este utilizată pentru fixarea barelor pe mașini cu un sistem de prindere sub cadru, sub uși.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură fixarea sigură a plăcii. Pentru montarea celorlalte componente ale portbagajului, nu este necesară altă unealtă. Placa este bloctabilă datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în ambalaj). Ambalajul conține 4 bucăți plăci.

Kit de montare

Kitul de montare th/1817 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. În combinație cu placa și bara, formează o bara completă. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - bare clasice, unde portbagajul este fixat doar cu placa TH/7104).

Compatibilitate

  • Opel Astra Sports Tourer, 2016/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: Thule

Notă

Zâmbele sunt incluse în ambalajul portbagajului de acoperiș.