Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Becuri auto 12V 55W P14 5s H1 Cool Blue Intense Box

12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
64150CBI-HCB

După cum sugerează și numele, becurile cu halogen Osram Cool Blue Intense sunt foarte elegante. În comparație cu becurile cu halogen convenționale, Cool Blue Intense produce lumină cu o temperatură de culoare de până la 4200 Kelvin, astfel încât culoarea luminii seamănă cu lămpile cu xenon. Totul este pe deplin legal, iar Cool Blue Intense are aprobare ECE și îndeplinește toate cerințele UE.

2 buc pe pachet.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Becuri auto 12V 55W P14 5s H1 Cool Blue Intense Box

40,34 RON

Total cu TVA :

40,34 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Așa cum indică deja numele, becurile halogen Osram Cool Blue Intense sunt cu adevărat elegante. În comparație cu becurile halogen obișnuite, Cool Blue Intense produce lumină cu o temperatură cromatică de până la 4200 Kelvin, astfel încât culoarea luminii amintește de becurile cu descărcare de xenon. Totul este complet legal, iar Cool Blue Intense are omologare ECE și îndeplinește toate cerințele UE. Sunt disponibile pentru toate tipurile de iluminare frontală. Becurile Osram Cool Blue Intense sunt căutate în special de șoferii entuziaști de design. În plus față de avantajele estetice, aceste becuri halogen oferă și parametri importanți pentru iluminare. În comparație cu becurile halogen obișnuite, au o intensitate a luminii cu 20% mai mare, ceea ce înseamnă că obstacolele sau persoanele pot fi observate mai devreme, oferindu-vă astfel posibilitatea de a reacționa mai rapid la situațiile apărute pe drum.

Lumină similară cu becurile de xenon...

Lumina lor albastră, strălucitoare, albă îmbunătățește semnificativ fiecare călătorie și oferă vehiculului o impresie cu adevărat impresionantă, foarte asemănătoare cu becurile de xenon. Becurile halogen OSRAM COOL BLUE INTENSE. Datorită designului lor optimizat cu capac argintiu, becurile H7, H4, H8, H11 și HB3 sunt potrivite și pentru farurile cu sticlă clară.

Pentru cea mai mare luminozitate, asigurați-vă că nu atingeți sticla becului în timpul instalării, deoarece o amprentă grasă care ar rămâne pe bec vă poate reduce luminozitatea. În cazul în care becul are o amprentă grasă, trebuie curățat cu un tampon de bumbac.

De până la 20% lumină mai albă

Osram Cool Blue Intense oferă până la 20% lumină mai albă decât becurile halogen obișnuite, astfel încât contururile persoanelor și semnele de circulație pot fi observate mult mai devreme. Lumina mai albă are, de asemenea, un impact mai plăcut asupra vederii umane decât lumina galbenă, astfel încât nu veți simți oboseala ochilor în timpul condusului. Osram Cool Blue Intense se descurcă mai bine și în condiții meteorologice proaste și pe carosabil umed.

Te va impresiona durata de viață a Cool Blue Intense!

Osram Cool Blue Intense nu vă va dezamăgi cu adevărat nici în ceea ce privește durata lor de viață. Producătorul indică o durată de viață de până la 500 de ore, ceea ce este un indicator foarte acceptabil având în vedere puterea și intensitatea luminii. În cazul becurilor, puterea și luminozitatea sunt întotdeauna în detrimentul duratei de viață, dar în acest caz este un compromis destul de decent. Oferiți aspectului mașinii dvs. un aspect de necontestat care atrage atenția cu becurile halogen Osram Cool Blue Intense.

Zaradenie Bec auto Osram, Bec H1