Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Cric tip foarfecă - 1000 kg, 90-315 mm

Hever nožnicový - 1000 kg, 90-315 mm
20.093

Pentru ridicarea unei piese a unui vehicul cu o greutate totală de până la 1000 kg, construcție simplă, dimensiuni mici la pliat, ridicare 90-315 mm.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Cric tip foarfecă - 1000 kg, 90-315 mm

113,35 RON

Total cu TVA :

113,35 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

28.40 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Capacitate de încărcare până la 1000 kg, ridicare 90-315 mm. Ridicare - asigurați cu grijă vehiculul împotriva mișcării înainte de ridicare. Cuplați treapta 1 (selectați P pentru vehiculele cu transmisie automată), cuplați frâna de mână (parcare) și asigurați vehiculul cu cale. Poziționați cricul sub vehicul astfel încât să acționeze numai asupra părții din șasiu sau caroserie a vehiculului prescrisă în acest scop de către producătorul vehiculului. În caz contrar, vehiculul ar putea fi deteriorat. Așezați mânerul inclus în manetă și, rotind-o, ridicați vehiculul la înălțimea necesară. Ridicați vehiculul în poziția dorită. Asigurați imediat vehiculul cu un suport ferm și stabil. Coborâre - coborâți vehiculul slăbind încet șurubul de expansiune. Avertisment - fiți întotdeauna atenți dacă cricul este construit pe o suprafață fermă și orizontală. Vehiculul ridicat trebuie să fie asigurat împotriva mișcării. Hever poate fi utilizat numai pe partea din șasiu sau caroserie a vehiculului care este prescrisă în acest scop de către producătorul vehiculului. Nu supraîncărcați cricul, de ex. Nu ridicați întregul vehicul deodată. Nu lucrați niciodată sub vehicul decât dacă acesta este fixat în poziție de suporturi solide sau de o rampă pentru mașină.