Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1190alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

351.61 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-neBare transversale THULE

Barele Thule aparțin unuia dintre suporturile de acoperiș de cea mai înaltă calitate. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru portbagaj complet. Avantajul este, de asemenea, asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară.

Barre transversale WingBar Evo

Barele de sprijin WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, creează mai puțină rezistență la aer în timpul conducerii și, astfel, au zgomot redus în mod semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la completarea așa-numitelor Caneluri în T cu o curea de cauciuc, unde sistemul QuickAccess este deja utilizat în comparație cu modelele mai vechi. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii traverse, ceea ce permite montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura în T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesară îndepărtarea sau tăierea cauciucului și apoi umplerea golurilor din canelura în T.

Barele THULE WingBar EVO au o canelură în T acoperită de o curea de cauciuc cu suprafață WindDiffuser structurată, care ajută, de asemenea, la reducerea zgomotului suporturilor.

Piesele transversale sunt finisate cu un capac SwingBlade, care permite accesul rapid la canalul T.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Prin urmare, piciorul este folosit pentru a fixa barele transversale ale mașinilor cu un mâner sub tocul ușii.

Cheia cu formă ergonomică cu un cuplu de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru a monta celelalte părți ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de picioare.

Set de montare

Setul de montare th/1190 este destinat direct vehiculului dat și asigură o potrivire precisă. În combinație cu piciorul și bara, formează o traversă completă. Fără achiziționarea trusei, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică vehiculelor cu bara clasică, unde suportul este prins doar cu piciorul TH /7104).

Compatibilitate

  • Kia - Sephia 4/5 uși. - 1998
  • Kia - Shuma - 1998

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei transversale este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Barele transversale pot fi echipate opțional cu încuietori de siguranță Thule 544. Cu toate acestea, acestea nu fac parte din pachetul de bază și trebuie comandate separat.