Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE FIX POINT - din aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
Strešný nosič THULE FIX POINT - alumíniový
3039alu/7111/753

Barele de plafon de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE FIX POINT - din aluminiu

1.537,06 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.537,06 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

385.07 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. De asemenea, montarea și demontarea sunt rapide și simple.

Bară de susținere WingBar Evo

Bara de susținere WingBar Evo a fost modificată, dar proprietățile sale aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei sale inovatoare, aceste bare reduc rezistența la aer în timpul condusului și, implicit, au o zgomot redus.

O schimbare majoră a avut loc în umplerea așa-numitei șine T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele mai vechi, se utilizează acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți, pe toată lungimea barei, permițând o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Șina T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să se scoată sau să se taie cauciucul și apoi să se umple golurile în șina T.

Barele THULE WingBar Evo au șina T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care, de asemenea, ajută la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu o capac SwingBlade, care permite accesul rapid la șina T.

TH/753

Placa de montare este potrivită pentru mașini cu bare longitudinale integrate sau puncte de fixare.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, garantează fixarea sigură a plăcii. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unelte. Placa este închisă cu cheia, datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Ambalajul conține 4 bucăți de plăci.

Set de montare

Setul de montare TH/3039 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu placa și bara, formează o bară completă. Fără achiziționarea acestui set, nu se poate monta bara pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu bare - șine obișnuite, unde suportul se fixează doar cu placa TH/7104).

Compatibilitate

  • BMW - Seria 3 Coupé - 2006-2011 punct de fixare

Specificatii tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1080 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Blocurile de siguranță sunt incluse în suport și nu este necesar să le comandați separat.

Oferta valabilă până la epuizarea stocurilor!