Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1378kov/7123/754

Barele transversale de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult pentru transportul de încărcături precum țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Suporturile de la marca THULE sunt printre cele mai calitative suporturi de pe piață. Producătorul oferă garanție de 5 ani pentru întregul suport de plafon. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și simplă.

SquareBar Evo

Barele din oțel de la THULE sunt o alegere excelentă pentru cei care au nevoie să utilizeze suportul de acoperiș mai ales pentru transportul materialelor de construcție (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", ce previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are o formă aerodinamică, așa că vă puteți aștepta la un sunet de șuierat neplăcut în timpul conducerii. Canelura T nu face parte din bară.

th/754

Picioarele de prindere sunt potrivite pentru mașini fără bare longitudinale integrate sau puncte de fixare. Astfel, piciorul este folosit pentru fixarea barelor pe mașini cu fixare sub cadrul ușii.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a tălpii. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu sunt necesare alte instrumente. Talpa este cu închidere datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de talpă.

Kit de montare

 

Kitul de montare th/1378 este destinat în mod specific vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu picioarele de prindere și bara, formează suportul complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe plafonul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare - reling clasic, unde suportul se fixează doar cu picioarele TH/7104 ).

Compatibilitate

  • Dacia - Logan 4 uși - 2004/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei transversale este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: negru
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Antifurturile fac parte din pachetul de portbagaj. Nu este necesar să le cumpărați separat.