Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bară transversală aluminiu 130 cm TOTUS - 2827

Priečnik hliníkový 130 cm TOTUS - 2827
CA/2827

Barele transversale din aluminiu sunt elementul principal și de susținere al portbagajului ușis. Acestea sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu cu suprafață întărită, fiind astfel ușoare și rezistente. Prezintă proprietăți aerodinamice excelente, greutate redusă și un design atrăgător.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Bară transversală aluminiu 130 cm TOTUS - 2827

371,88 RON

Total cu TVA :

371,88 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

93.16 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Barele transversale din aluminiu reprezintă elementul principal și de susținere al portbagajului ușis. Sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu cu o suprafață întărită, motiv pentru care sunt ușoare și rezistente. Au proprietăți aerodinamice excelente, greutate redusă și un design plăcut. Forma lor a fost dezvoltată luând în considerare rezistența și proprietățile aerodinamice ale curgerii aerului. Sunt livrate ca un set de 2 bucăți în pachet.

Lungimea barei transversale: 1300 mm