Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bara metalică 130 cm Totus - 2822

Priečnik kovový 130 cm TOTUS - 2822
CA/2822
Barele metalice reprezintă elementul de susținere al suportului tău. Sunt fabricate dintr-un profil de oțel, acoperit cu un strat anticoroziv, asigurând rezistența la coroziune. Deși au o greutate mai mare, acestea sunt foarte solide. Prezintă proprietăți aerodinamice acceptabile și un design silențios.
Descrierea completă a produsului

În stoc

Bara metalică 130 cm Totus - 2822

173,56 RON

Total cu TVA :

173,56 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

43.48 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Barele metalice reprezintă elementul de susținere al suportului tău. Sunt fabricate dintr-un profil de oțel, acoperit cu un strat anticoroziv, ceea ce le face rezistente la coroziune. Chiar dacă au o greutate mai mare, acestea sunt foarte solide. Acestea prezintă proprietăți aerodinamice acceptabile și un design silențios. Forma lor este dezvoltată cu accent pe rezistență, capacitate de încărcare și proprietăți aerodinamice pentru a reduce zgomotul turbulent în timpul condusului. Sunt disponibile în diferite lungimi, fiind furnizate sub formă de seturi de câte 2 bucăți într-un ambalaj.

Lungimea barelor: 1300 mm