Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
5112/kov7123/7105

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.254,44 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.254,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

314.26 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale de la THULE se numără printre cele mai calitative bare pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul set de bare. De asemenea, montarea și demontarea sunt rapide și ușoare.

SquareBar Evo

Bara metalică de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie în principal de un suport de acoperiș pentru transportul de materiale de construcție (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de cauciuc, protejează în mare măsură încărcătura împotriva zgârierii.

Această bară nu are o formă aerodinamică, deci trebuie să luați în considerare apariția unui sunet de fosnet neplăcut în timpul condusului. Șina T nu este inclusă în bara.

th/7105

Pătratul de montare este potrivit pentru mașinile FĂRĂ șine longitudinale sau puncte de fixare. Prinderea pătratului este destinată pentru mașinile cu prindere sub cadru, sub ușă.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură o fixare sigură a pătratului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului nu este necesară altă unealtă. Pătratul este prevăzut cu sistem de închidere datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Pachetul include 4 bucăți de pătrate.

Kit de montare

Kitul de montare th/5112 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu pătratul și bara, formează suportul complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta suportul pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu șine - bare clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul pătratului TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai i30 5dv. 2017/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: Oțel
  • Producător: THULE

Observație

Antifurturile sunt incluse în pachetul barelor transversale.