Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metal

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1768kov/7124/754

Bare transversale cu tehnologia de reducere a zgomotului YAKIMA™ au forma aripilor, care reduce rezistența aerului în timpul condusului la minimum și asigură aproape lipsa totală a zgomotului suporturilor la orice viteză a mașinii. Testele comparative în tunelul de vânt au demonstrat o reducere a zgomotului cu până la 70% față de alte suporturi.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metal

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Barele transversale THULE

Barele de la brandul THULE se numără printre cele mai calitative suporturi de pe piață. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport de plafon. De asemenea, montarea și demontarea sunt rapide și ușoare.

SquareBar Evo

Bara metalică de la THULE reprezintă o opțiune excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport de plafon în special pentru transportul de mărfuri de construcții (țevi, scări și altele asemenea). Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", protejează în mare măsură împotriva zgârieturilor a mărfii transportate.

Această bară nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să se țină cont de un sunet nedorit de fosnire în timpul condusului. Canelura T nu este inclusă în bara metalică.

th/754

Piesa de montare este potrivită pentru mașinile FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Deci, este folosită pentru fixarea barelor pe mașini cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură o fixare sigură a piesei de montare. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Piesa de montare este închisă cu lacăt datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în pachet). Pachetul conține 4 piese de montare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1768 este destinat direct vehiculului specific și asigură o fixare precisă. Împreună cu piesa de montare și bara, formează un suport de plafon complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe plafonul vehiculului (excepție fac vehiculele cu șine - bare longitudinale clasice, unde suportul se prinde doar cu ajutorul piesei th/7104).

Compatibilitate

  • Lexus NX, 2015 - 2017

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Remarcă

Lacătele sunt incluse în pachetul suportului de plafon. Nu este necesar să le cumpărați separat.