Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Blog autocar

Pe blogul nostru veți găsi articole despre toate cârligele de remorcare, remorci și suporturi biciclete, cutii portbagaj și multe alte din gamă noastră.

Ce trebuie să faci dacă ai pierdut cheile de la cârligele remorcare?

Ce trebuie să faci dacă ai pierdut cheile de la cârligele remorcare?

WESTFALIA

În pachet veți primi întotdeauna 2 chei pentru cârligul de remorcare. Vă recomandăm să notați numărul cheilor în cazul în care trebuie vreodată să comandați altele noi (vedeți Fig. 1, unde puteți găsi numerele)

Dacă ați pierdut deja cheia și nu ați notat numerele, aveți două opțiuni:

☑️vizitați unul dintre magazinele noastre (Groși, București) unde avem un set de chei Westfalia. Vom încerca apoi cheile individuale. Vă vom împrumuta pe cel care se va potrivi (se plătește un depozit de 250 Ron). Apoi, puteți să vă faceți o copie la cel mai apropiat magazin de copiat chei. Când ne aduceți cheia originală, vă vom rambursa 200 Ron.
☑️a doua opțiune este să scrieți numărul înscris pe cârligul de remorcare (Fig. 2). Pe baza acestui număr, putem comanda cheia necesară direct de la producătorul Westfalia. Prețul acestei chei este de 200 Ron, iar livrarea durează aproximativ 2 săptămâni.

AUTO-HAK, BOSAL, BRINK, atď.

În caz de pierdere a cheilor altor mărci ale cârligelor de remorcare, avem nevoie de numerele de pe încuietoare cârligului dvs., în baza cărora putem comanda apoi cheia necesară de la furnizor.

Nu avem întotdeauna aceste chei în stoc și în majoritatea cazurilor le comandăm direct pentru dvs. de la producătorul de cârlige de remorcare. Livrarea variază între 10 – 30 de zile, iar prețul este de aproximativ 50 Ron - 110 Ron. Depinde de furnizorul specific.


Add a comment