Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Blog autocar

Pe blogul nostru veți găsi articole despre toate cârligele de remorcare, remorci și suporturi biciclete, cutii portbagaj și multe alte din gamă noastră.

Diferența între instalații electrice 7 pin, 13/8 pin, 13 pin

Diferența între instalații electrice 7 pin, 13/8 pin, 13 pin

În fiecare zi suntem inundați de întrebări referitoare la alegerea corectă a instalațiilor electrice pentru cârlige de remorcare.

Cineva dorește să folosească cârligul de remorcare pentru a tracta remorci nefrânate, cineva dorește să transporte un suport de biciclete, altul trebuie să tracteze o remorcă pentru rulotă. Prin urmare, este necesar să se acorde atenție alegerii corecte a instalației electrice.

Recunoaștem 3 tipuri de instalații electrice:

1. 7 - pin,care suporta functiile de baza ale remorcii si anume lumini laterale, lumini de frana, semnalizatoare si lumini de ceata. Acestă instalație electrică este folosit pentru tractarea remorcilor mici, nefrânate, de până la 750 kg.

2. 13/8 – pin, cu alte cuvinte, instalație electrică „incompletă” cu 13 pini, care are doar 8 pini conectați.polul opt este doar retur, prin care se prelungește instalația electrică. Vă recomandăm să instalați acest tip de instalație electrică dacă veți tracta remorci frânate de peste 750 kg sau suporturi pentru biciclete. 

3. 13 – pin, este o instalație electrică cu 13 pini cu drepturi depline, care se prelungeste prin curent constant si reincarcare, lucru care va fi apreciat in special de catre "caravanisti" la tractarea unei rulote.

Pozrite si videá, ktoré vysvetľujú rozdiely v elektroinštaláciách


Add a comment