Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Blog autocar

Pe blogul nostru veți găsi articole despre toate cârligele de remorcare, remorci și suporturi biciclete, cutii portbagaj și multe alte din gamă noastră.

Categories : Autocar Homepage RO TOP 5
Fixarea sarcinii pe remorcă

Fixarea sarcinii pe remorcă

În legătură cu încărcarea corectă a remorcii, despre care am scris în articolul precedent, nu este posibil să nu uitați de strângerea încărcăturii pe remorcă. Sarcina trebuie să fie asigurată astfel încât să nu alunece, să nu se răstoarne, să nu cadă sau să nu se miște liber atunci când viteza sau direcția vehiculului este schimbată. Deși mecanismul de strângere ține ferm, curelele se pot slăbi atunci când sarcina este mutată. De asemenea, șoferul este responsabil să se asigure că încărcătura nu pune în pericol siguranța și fluxul traficului rutier, nu poluează și nu deteriorează drumul sau împrejurimile, nu provoacă zgomot excesiv, nu poluează aerul și nu acoperă farurile și lămpile vehiculului, geamurile reflectorizante, plăcuța cu numărul de înmatriculare și marcajul celei mai mari viteze permise.

Când conduceți noaptea, nu uitați să reglați farurile astfel încât să nu orbiți șoferii vehiculelor care se apropie din cauza faței ridicate..

securizarea încărcării

În cazul obiectelor care ies cu mai mult de 40 cm sau ies până la lateral, capătul proeminent al încărcăturii trebuie să fie marcat cu un marcaj reflectorizant cu dungi roșii și albe de 7-10 cm lățime față de planul median longitudinal al vehiculului la un unghi de 45° în jos. Cea mai mică suprafață a unui astfel de semn trebuie să fie de 0,20 m2, în timp ce această zonă trebuie să aibă forma unui dreptunghi cu lungimea unei laturi de cel puțin 40 cm.

Puteți cumpăra marcaj reflectorizant pentru marcarea încărcăturilor supradimensionate într-unul dintre magazinele noastre Autocar - Cârlige de remorcare din Groși (Jud. Bihor),  sau în București sau puteți cumpăra de pe site-ul nostru.

Materialul vracă trebuie să fie întotdeauna acoperit astfel încât să nu fie vărsat în timpul conducerii pe drum.

La transportul animalelor vii, siguranța șoferului și a persoanelor transportate, siguranța animalelor transportate sau siguranța traficului rutier nu trebuie puse în pericol. Încărcarea și descărcarea mărfurilor pe drum este permisă numai dacă nu se poate face în afara drumului. Marfa trebuie asamblată și încărcată cât mai repede posibil și în așa fel încât siguranța traficului rutier să nu fie pusă în pericol.

Pentru fixarea încărcăturii pe remorcă sunt folosite diferite curele, cârlige, ochi, care pot fi achiziționate și de la una dintre unitățile noastre, sau pe site-ul nostru.

Exemple de asigurare corectă a sarcinii pe o remorcă

În cazul fixării insuficiente a încărcăturii, se poate întâmpla și astfel:


Add a comment