Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suport de biciclete THULE Epos - 3 biciclete

Nosič bicyklov THULE Epos - 3 bicykle
Nosič bicyklov THULE Epos - 3 bicykle
TH/9791

Suportul de biciclete Thule Epos este potrivit pentru toate tipurile de biciclete și este rapid, ușor și convenabil de utilizat – datorită sistemului inovator de fixare telescopic pentru biciclete, necesită un efort minim. Brațele de fixare a roții vă permit să atașați cu ușurință roata la orice parte a cadrului sau a roții din spate, oferindu-vă multe opțiuni de montare. Puteți încărca și descărca până la două biciclete în orice ordine – toate tipurile și geometriile de cadru sunt acceptate, inclusiv biciclete electrice, biciclete de munte, biciclete gravel și biciclete cu aripi și suporturi.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Suport de biciclete THULE Epos - 3 biciclete

5.945,06 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

5.945,06 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

334.67 Lei x 24 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Príslušenstvo k produktu

Suport biciclete THULE Epos

Thule EposThule EposThule Epos

Cel mai versatil suport de biciclete pentru toate tipurile de biciclete

Suportul de biciclete Thule Epos este potrivit pentru toate tipurile de biciclete și este rapid, ușor și convenabil de utilizat – datorită sistemului inovator de fixare telescopic pentru biciclete, necesită un efort minim. Brațele de montare a roții vă permit să atașați cu ușurință roata la orice parte a cadrului sau a roții din spate, oferindu-vă multe opțiuni de montare. Puteți încărca și descărca până la două biciclete în orice ordine – toate tipurile și geometriile de cadru sunt acceptate, inclusiv biciclete electrice, biciclete de munte, biciclete gravel și biciclete cu aripi și suporturi.

Totul ține de detalii

Suportul Thule Epos este conceput pentru a vă maximiza timpul pe bicicletă datorită soluțiilor inteligente care fac manevrarea roților mai ușoară. Este complet pliabil pentru a permite transport și depozitare ușoare și poate fi înclinat pentru a permite accesul la portbagaj. Raftul este făcut pentru a avea mare grijă de roțile ușis. - distanță mare între roți, reglare a ampatamentului foarte lung și montare ușoară a anvelopelor largi. Toate acestea vă vor asigura momente grozave petrecute cu bicicleta.

Îmbunătățiți-vă experiența

THULE a conceput accesorii grozave pentru bicicliștii care își iubesc bicicletele. Aveți opțiunea de a vă configura sau repara bicicleta din mers cu suportul de reparare a roților Thule Epos și de a vă proteja roțile de furt cu Thule High Grade Lock, dezvoltat în colaborare cu liderul industriei ABUS. Știm că bicicletele electrice sunt grele. De aceea oferim rampa de încărcare pliabilă Thule Epos pentru încărcarea și descărcarea ușoară a roților mai grele.

Thule EposThule EposThule Epos

Testări extreme

În Thule Test Center™ din Hillerstorp, Suedia, produsele sunt supuse unor teste extreme. Sistemele noastre de cutii portbagaj sunt proiectate astfel încât să poată fi montate pe vehicul cât mai ferm posibil și să vă transporte echipamentul cât mai sigur posibil. Mai jos sunt doar câteva dintre numeroasele teste efectuate.

  1. Testarea durabilității - Servește la evaluarea proprietăților de performanță în condiții care pot apărea, de exemplu, atunci când este utilizat pe teren accidentat sau dur.
  2. Simularea uzurii naturale - Teste specializate care sunt utilizate pentru a evalua durata de viata a transportatorilor si a cutiilor de transport, pentru a evalua durabilitatea acestora si conservarea pe termen lung a proprietatilor utile, precum si capacitatea pentru a asigura roțile în timpul transportului.
  3. Teste cu expunere la efecte aușierse - Se utilizează pentru a evalua proprietățile utile ale purtătorilor în condiții care pot apărea în timpul utilizării; Expunem suporturile pentru roți, de exemplu, la căldură și frig extreme, umiditate, lumina soarelui și substanțe chimice.

Caracteristici principale

  • Este compatibil cu toate tipurile de roți și biciclete electrice
    • Încărcarea și descărcarea rapidă și ușoară a tuturor tipurilor de biciclete și biciclete electrice. Brațe telescopice patentate pentru fixarea roților cu un suport rotativ și curele armate cu oțel sunt folosite pentru fixarea pe cadru sau pe roata din spate.
  • Capacitate mare de încărcare
    • Capacitatea mare de încărcare de 30 kg pe roată permite transportul bicicletelor electrice grele.
  • Spațiu generos între biciclete
    • Distanța mare dintre roți (25 cm) reduce riscul de contact între roțile individuale.
  • Suportul este potrivit pentru biciclete cu ampatament mare
    • Suporturile pentru roți foarte lungi permit transportul ușor al roților mari cu un ampatament de până la 1.350 mm.
  • Montarea ușoară a anvelopelor late
    • Catarame cu clichet și curele pentru roți pentru atașarea ușoară a anvelopelor de până la 3,2" (cu accesorii vândute separat până la 5").
  • Versiune complet pliabilă
    • Construcția complet pliabilă garantează o asamblare, manipulare și depozitare ușoară.
  • Acces facil la portbagaj
    • Când roțile sunt fixate, accesul la portbagaj este posibil utilizând înclinarea ingenioasă controlată de pedală. Dacă nu există roți atașate la suport, portbagajul este accesibil fără a înclina suportul.
  • Asamblare rapidă
    • Datorită mecanismului de autostabilizare, montarea și reglarea suportului roții pe dispozitivul de remorcare înainte de închiderea pârghiei de blocare este ușoară și rapidă.
  • Transport ușor
    • Transportul ergonomic al suportului de roată datorită mânerelor de transport integrate.
  • Accesorii grozave
    • O gamă largă de accesorii inovatoare - cum ar fi suportul de reparare a roților Thule Epos și lacătul de înaltă calitate pentru bicicletă Thule High Grade Lock dezvoltat de ABUS, care oferă o siguranță mai mare (accesoriile vândute separat).
  • Blocari pentru securitate
    • Bicicletele pot fi încuiate pe suport, iar suportul poate fi încuiat pe mașină (încuietorii fac parte din pachet).

Thule EposThule EposThule Epos

Număr maxim de biciclete
3
Capacitate maximă
60 kg
Greutatea maximă a bicicletei
30 kg
Dimensiuni
91 x 126 x 22 cm
Dimensiunile suportului pliat
91 x 27 x 75 cm
Hmotnosť
22,7 kg
Potrivit pentru diametre de cadru
22 - 90 mm
Lățimea maximă a carcasei
76 mm (folosind curele pentru roți Thule XXL Fatbike până la 119 mm)
Odnímateľné držiaky rámov bicyklov
Nu
Distanța dintre biciclete
25 cm
Fixarea roții
Curele cu catarame de strângere
Funcție de pliere (cu biciclete)
Da
Potrivit pentru vehicule cu rezervă pe ușa din spate
Da
Luminile din spate
Da
Priză
13 - pin
Compatibil cu sistemul cu o singură cheie
Da
Blocarea bicicletei pe suport
Da
Dimensiunea maximă a roții
29"
Ampatament maxim
1350 mm

Video k produktu