Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suport pentru schiuri YAKIMA 300

Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
Whispbar 300
WB/300

Elegantul și aerodinamicul suport pentru schiuri YAKIMA 300 este destinat pentru toate tipurile de schiuri. Este conceput pentru transportul a șase perechi de schiuri. Le menține în siguranță cu ajutorul a opt brațe moi din cauciuc. Prevăzut cu sistem de blocare.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Suport pentru schiuri YAKIMA 300

986,69 RON

Total cu TVA :

986,69 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

247.19 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descrierea produsului

Suport pentru schiuri YAKIMA WB300

  • Numărul maxim de perechi de schiuri/snowboarduri: 6/4
  • Material: aluminiu
  • Culoare: argintie
  • Sistem de blocare: da
  • Montare pe bare de oțel: da
  • Montare pe bare de aluminiu: da
  • Spațiu pentru legături înalte: da

Suportul exclusivist pentru schiuri YAKIMA WB300, cu un design foarte elegant și modern, este potrivit pentru montarea pe bazele de oțel și aluminiu ale portbagajelor de acoperiș de toate tipurile. Accesoriile de montare sunt incluse în pachetul standard.

Forma aerodinamică a suportului asigură proprietăți excelente ale produsului, permițându-i să atingă o rezistență scăzută la aer, ceea ce influențează pozitiv consumul de combustibil și reduce zgomotul.

Deschiderea portbagajului este concepută cu un buton mare, care poate fi folosit confortabil chiar și cu mănuși de schi. Suportul pentru schiuri YAKIMA WB300 este prevăzut cu sistem de blocare. Acest suport pentru schiuri este adecvat pentru transportul oricărui tip de schiuri, inclusiv cele cu legături înalte.

Suporturile pentru schiuri de la YAKIMA sunt printre cele mai calitative produse de pe piață.